Minneverdig foreldremøte

Posted by ole
mar 29 2013

23. april 2010 avholdt barnehagen og skolen et felles «foreldremøte» ved Hiet på Langsrudåsen. Odd-Erik Eriksson var hyret inn som aktivitetsleder og han lærte bort en masse morsomme leker som både små og store kan drive med når de er på tur i skog og mark. Vi laget naturvev-bilder og løp oss slitne i «50-leken», skjøt flaskeraketter og hadde linerace med ballonger.

Når alle hadde lekt seg både slitne og sultne, gikk Odd-Erik over til neste fag på timeplanen – feltmiddag. På menyene sto det sopp- og brokkolisuppe, og laksetortilla til forrett, risotto, fiskewok, og grønnsaksuppe til hovedrett, og arme riddere, kanelsnurrer og fruktsuppe til dessert.

Det offisielle programmet tok slutt ved ni-tida, men enkelte foreldre syntes det var  et så hyggelig foreldremøte at de ikke fant veien hjem før ved sekstida neste morgen. Hvor mye de husket av pensum da er usikkert, men som kontaktskapende aktivitet kunne det neppe blitt mer vellykket.

Hele gjengen samlet på et brett.

Hele gjengen samlet på et brett.

Klart til start i ballong-racet.

Klart til start i ballong-racet.

Fornøyd skytter feirer et skikkelig langskudd med flaskeraketten.

Fornøyd skytter feirer et skikkelig langskudd med flaskeraketten.

FAU-lederen disker opp med delikatesser i friluft.

FAU-lederen disker opp med delikatesser i friluft.

Enda et kulinarisk mesterverk under tilbredning.

Enda et kulinarisk mesterverk under tilbredning.

2010_0423_027

Damer som er hendige med kniven skal man ikke spøke med!

 

PS. Ta kontakt hvis du ønsker kopi av oppskriftene eller aktivitetene. De finnes fortsatt i arkivet.

 

Comments are closed.