Archive for the ‘Gamleskolen’ Category

Quiz 7. april 2017

Dagligliv, Gamleskolen, Havnås Vel | Posted by ole
apr 09 2017

Fredrag 7. april arrangerte Havnås Vel quiz på Gamleskolen. Lokalet var som vanlig fylt til siste plass. Det ble serveret kyllingsuppe mens de fire lagene mens de fire lagene varmet opp med amerikanske presidenter, byer i Belgia og ned-psykingen av konkurrentene.

Quizmaster John Øyvind hadde satt sammen en utmerket blanding av 2 x 15 spørsmål, med bl.a. 5 musikkoppgaver knyttet til film. Å lage quiz-oppgaver er en utfordring. Er det for lett, forsvinner spenningen. Blir det for vanskelig, faller humøret. Og dessuten skal temaene være variert nok til at alle føler at de bidrar. Jevne resultater og fornøyde deltagere beviste imidlertid at John Øyvind hadde truffet blink.

Forrige rundes vinnere greide å forsvare tittelen med knapp margin og kunne dermed nyte seierens søte frukter (Nidars favoritter) resten av kvelden. Fra oss som deltok til dere som arrangerte: Takk for et flott arrangement!

En stille lørdag…

Dagligliv, Gamleskolen | Posted by ole
feb 27 2011

Mor, far og junior tok ettermiddagskaffen på Gamleskolen denne VM-lørdagen. Der ble Bjørgens gull behørig feiret med norsk flagg på trappa.

Mor valgte caffe lattê , far americano og junior varm sjokolade. Det smakte nydelig sammen med «Snorres konfektkake».

latte og sjokolade

latte og sjokolade på Gamleskolen

Og sannelig ble det ikke litt shopping også, da mor falt for et par rasende flotte støvletter!