Archive for the ‘Barneidretten’ Category

Gøy på Barneidretten!

Barneidretten | Posted by Havnås Vel
apr 03 2011

Ein gong i veka samlast 4-7-åringar seg for å hoppa, springa, svømma, turna, klatra og ha det gøy! Som oftast er vi i gymsalen der vi får utfalda oss og rasa rundt, men vi fartar også rundt i kommunen så dette er eit veldig allsidig tilbod for borna på Havnås. 

I Båstad er vi på skøytebanen og på Skjønhaug er vi i svømmebassenget eller på Turnlåven. Vi er også ute – anten for å aka evt gå på ski eller gå på tur. Då grillar vi pølser og kosar oss, store som små!

Når våren nærmar seg betyr det karnevalstid for Barneidretten og her dukkar det opp prinsesser, superheltar, løver, klovnar og til og med spøkelser….UHU! Litt skummelt kanskje, men veldig spennande!

Før jul har vi juleavslutning i koseleg juletrelandskap og då høyrer sjølvsagt pepperkakar og gløgg med. Men høgdepunktet er når sjølvaste julenissen kjem med sekken sin….

For mange spretne born er Barneidretten høgdepunktet i veka og vi er veldig glade for å ha eit slikt tilbod.

Karneval 2011

Barneidretten | Posted by ole
mar 22 2011

Tirsdag 22.03 inviterte Barneidretten til Karneval i grendehuset på Havnås. Til tross for litt konkurranse fra «Damenes aften» på Gamleskolen møtte et sekstitall store og små fra hele Trøgstad møtte.

Bergenske ablegøyer på Havnås

Bergenske ablegøyer på Havnås

Hovedattraksjonen denne gang var en bergensk tusenkunstner som tryllet, sjonglerte og sjokkerte sammen med sin nebbete følgesvenn Knut Gribb. Etter showet ble det kake, saft og kaffe til alle som ville ha. Adskillige superhelter, prinsesser og spøkelsesaktige figurer forsvant deretter inn bak scenetepper og ned i grendehusets dusjer og garderober til uorganisert, men tilsynelatende svært engasjerende lek. De fleste hadde imidlertid kommet til rette igjen da arrangementet ble rundet av ca. kl. 20.00.

Barneidretten på tur

Barneidretten | Posted by ole
mar 09 2011

Det blåste friskt tirsdag ettermiddag, men rundt 40 store og små trosset kulda og møtte opp på barneidrettens turdag 8. mars. Målet for turen var akebakken på Faugli. Mens sola krøp ned bak skauen vest for Grefslisjøen satte de første barna utfor bakken på kjelker og akebrett.
Roy spadde opp et par skikkelige hopp og det ble noen luftige svev etter hvert.
I kjent stil ble det servert pølser og saft etter hvert som kjelkekjørende barn og småhutrende foreldre fikk behov for litt påfyll av energi. Den kjølige vinden til tross ble det en fin kveld!

Ingvill og Julie

Tøff jente gjør klar for første tur i solnedgangen

Kø i bakken

Første turen er unnagjort.

Gentlemen....start your engines

"Gentlemen....start your engines!"

Flott svev

Flott svev!