Karneval 2011

Posted by ole
mar 22 2011

Tirsdag 22.03 inviterte Barneidretten til Karneval i grendehuset på Havnås. Til tross for litt konkurranse fra «Damenes aften» på Gamleskolen møtte et sekstitall store og små fra hele Trøgstad møtte.

Bergenske ablegøyer på Havnås

Bergenske ablegøyer på Havnås

Hovedattraksjonen denne gang var en bergensk tusenkunstner som tryllet, sjonglerte og sjokkerte sammen med sin nebbete følgesvenn Knut Gribb. Etter showet ble det kake, saft og kaffe til alle som ville ha. Adskillige superhelter, prinsesser og spøkelsesaktige figurer forsvant deretter inn bak scenetepper og ned i grendehusets dusjer og garderober til uorganisert, men tilsynelatende svært engasjerende lek. De fleste hadde imidlertid kommet til rette igjen da arrangementet ble rundet av ca. kl. 20.00.

Comments are closed.