Grefslisjøen rundt

Posted by ole
apr 01 2013

Elleve mennesker, fra to år og oppover, og en hund ble med på spaserturen rundt Grefslisjøen 2. påskedag. Vi startet fra busskuret ved barnehagen og gikk medurs til Langmo, Knarrestad, Kalsrud og tilbake via Sandvik og Grefsli. Turen var på ca. 7 km og tok et par timer i gang- og skravlefart for voksne. Vinteren har vært snøfattig, men mesteparten av snøen lå fortsatt igjen enkelte steder, og selv der sola hadde sluppet til var det isete. Det begrenset farten en del.

Hensikten med turen var å gjøre folk kjent med runden, ikke å rydde løype, men de to etappene som går gjennom skauen, fra Langmo til Langsætherveien, og fra Kloppeneset til Sandvik ble merket opp med orange merkespray, slik at det nå skal være relativt greit for andre å følge i de samme fotsporene. Jo flere som går, jo bedre vil jo løypa bli etter hvert.

 

Blide turgåere tar en rast i sola på Grefslisjøen.

Blide turgåere tar en rast i sola på Grefslisjøen.

 

En av kloppene på vestsida av Grefslisjøen

En av kloppene på vestsida av Grefslisjøen, mellom Langmo og Knarrestad

 

Grefslisjøen rundt

Grefslisjøen rundt

 

Comments are closed.