«Lørdagsskole / Åpent Oppvekstsenter» lørdag 31. august

Posted by ole
sep 01 2013

Havnås Oppvekstsenter arrangerte  Lørdagsskole / Åpent Oppvekstsenter med temaet «Trygg i Havnås» 31. august. Brannvesen, Røde Kors og Politiet bidro med faglig innhold, mens Bygdekvinnene sto for deilige sveler og FAU serverte pølser i «storefri».

Gjennom ulike konkurranser og aktiviteter fikk både små barn, større barn og voksne lære ting som kan bidra til økt trygghet og sikkerhet i hverdagen. Barna ble delt i tre grupper etter alder og i de tre første timene var alle innom førstehjelpetime, sykkel/polititime og brannslokningstime. Spennende å få lov til å slokke en brann selv!

Fjerde time ble elevene sendt ut på en orienteringsrunde med ti poster, der hver post inneholdt et spørsmål om temaene fra de tre siste timene. Dagen ble avrundet med premieutdeling til alle som deltok i orienteringen og nesten halvparten av alle deltagerne fikk med seg premie fra en av de mange sponsorene som støttet arrangementet.

IMG_9150 IMG_9152 IMG_9157 IMG_9183 IMG_9315 IMG_9317 IMG_9318 IMG_9336 IMG_9348IMG_9292

Comments are closed.