Julenissen møte 87 snille barn på Havnås

Posted by ole
nov 27 2011

Havnås Skolekorps greide å skape julestemning til tross for barmark og bris fra nordvest.

Grendehuset ble som vanlig fullt da Havnås Skolekorps arrangerte sin tradisjonsrike julebasar med julegrantenning. I tillegg til korpset selv, bidro også Havnås Barnegospel til underholdningen.
De besøkende kunne blant annet handle julebakst hos Solveig Langsæter og kanskje gjøre unna litt julegavehandling hos Trygve Fjeld, som stilte ut sine malerier.

Etter trekningen fortsatte arrangementet utendørs, med tenning av julegrana.
– Hvorfor har dere ikke tatt et større tre. Det har da brukt å være mye større tidligere, mente Michelle Ånesland. Noen av ansvarlige forsvarte seg med at det heller måtte være hun som hadde blitt større, mens andre påpekte at et mindre tre var tryggere, dersom nye stormer ville følge i «Berits» fotspor.

Oppstillingen rundt juletreet gikk litt tregt, men da Havnås Vels leder truet med at det kun ville bli servert gløgg og pepperkaker til de som var med og gikk, sluttet rekkene seg raskt. I lyset fra bål og fakler sørget Havnås Skolekorps for velklingende akkompagnement, og gangen rundt treet ble avsluttet, dukket det sannelig opp to nisser også vestfra. Til tross for det dårlige føret hadde de greid å dra med seg sluffen, med en sekk full av godsaker og 87 snille barn fikk hver sin godtepose av nissene.

Korpset spiller til gangen rundt treet

Newer :

Older :

Comments are closed.