Havnåsinger er sprekere enn de fleste

Posted by ole
jun 11 2011

Da Nasjonalforeningen for folkehelse nylig arrangerte hoppetaukonkurranse, var sjuende klasse på Havnås den klassen som hoppet mest i hele Østfold. De kom faktisk på en 13-delt førsteplass på landsbasis, og kan dermed kalle seg norgesmestere også.

Og det stopper ikke der. Dette er andre gang denne klassen vinner konkurransen, og i tillegg var det Havnås-klasser på andre-, tredje- og fjerdeplass i Østfold også! Dette vitner om både målbevissthet og god kondisjon. Er det rart vi er stolte av Østfolds minste – og beste – tettsted?

Premiepengene fra fjorårets seier har blitt brukt på årets klassetur. Målet var Tretopphytta i Brumundal med kano. Vi gratulerer med den strålende innsatsen og håper det ble en minneverdig tur, selv om den kanskje ble litt våt. Brumunddal fikk ca. 50mm nedbør i uka som var.

Spreke sjuendeklassinger... (foto: Martin Altmeier)

...på tur til Tretopphytta.

...på tur til Tretopphytta. (Foto: Martin Altmeier)

You must be logged in to post a comment.

Trackback URL for this entry