Tursti rundt Grefslisjøen?

Posted by ole
apr 17 2011

Havnås tar seg jo godt ut fra alle vinkler 😉 …også nordvestfra.

Havnås, sett fra Hæras innløp i nordøst.

Havnås og Grefslisjøen, sett fra Hæras innløp i nordøst.

Ville flere fått glede av denne utsikten dersom det gikk en tursti rundt Grefslisjøen? Jeg tror det. Mye av stien finnes allerede, selv om det trengs litt rydding her og der. Utfordringen er imildertid å krysse Hæras innløp i sjøen. Med mindre du er Andreas Thorkildsen, er dette vanskelig uten å bli skikkelig blaut på beina.

Det trengs kort og godt ei bru. Har vi noen i grenda med erfaring fra ingeniørvåpenet? Eller en person med en passende dose sunt bondevett, som har noen ideer om hvordan vi best kan få det til? Selv grublet jeg litt på en tredelt sak med en flytende midtseksjon og to utfellbare ramper. Da kunne den kanskje bygges ferdig «nede i sivilisasjonen» og taues på plass med båt. Men det finnes sikkert smartere løsninger. Kanskje kabelferje ville vært bedre?

You must be logged in to post a comment.

Trackback URL for this entry